Graffiti Kinderfeestje

Graffiti kinderfeestje Amsterdam!

Graffiti workshop kinderfeestje  

Kinderfeestjes, partijtjes en graffiti workshops kinderen

Je coolste graffiti kinderfeestje bij Graffitifun!
Vier je graffiti feestje nu bij ons in Amsterdam of Utrecht en door heel de Benelux mogelijk!

Op zoek naar een stoer en cool kinderfeestje voor zowel jongens als meiden? Zoek dan niet verder! Onze graffiti workshops voor kinderpartijtjes worden vaak gezien als één van de tofste feestjes ooit!
Geen gekkigheid met dure prijzen op maat of prijzen op aanvraag alleen per mail: bij ons gelijk duidelijke scherpe all-in prijzen en te vinden op onze website en wat wij bieden! Ook mogelijk voor scholen, BSO's en andere jeugdinstellingen. 

Kinderfeestje graffiti in Amsterdam is erg uniek. Met meerdere artiesten en een leuk gratis cadeautje voor de jarige wordt deze extra in het zonnetje gezet. Naast de grootste graffiti locatie in Amsterdam hebben wij ook erg leuke graffiti locaties in omgeving Utrecht, Nieuwegein en Rotterdam. Natuurlijk komen wij ook door het hele land in overleg. Er zijn 3 locaties welke echt als beleving eruit springen, namelijk de meeste exclusieve in Amsterdam en ook Utrecht en Nieuwegein erg leuk!
De kinderen leren ook respect te hebben voor andermans spullen, hierdoor proberen wij de jeugd ook wat te leren over normen en waarden. 

Elk kind maak zijn eigen graffiti paneel om mee naar huis te nemen. De jarige zetten we in het zonnetje, we gaan met alle vriendjes speciaal voor de jarige op een echte graffiti muur of skatebaan spuiten. Ook maken we een leuke rondleiding bij meer dan 1000meter graffiti kunstwerken tijdens het graffiti feestje! 
Wij gebruiken luxe FSC (populieren)triplex panelen dikte 4mm per kind. Hierdoor bieden wij hoogwaardige kwaliteit panelen (let op geen goedkoop hardboard, dit wordt gebruikt door andere aanbieders en is materiaal wat gebruikt wordt om vloeren mee af te dekken als dik kartonachtig materiaal!!)

De jarige mag aan het eind een gratis cadeautje kiezen uit de Graffitifun cadeau box en elk kind krijgt zijn eigen graffiti graffitifun diploma met certificaat. 

Prijzen(totaalprijs inclusief 21% BTW):
3 kinderen: €75,-
4 kinderen: €100,-
5 kinderen: €125,-
6 kinderen: €145,-
7 kinderen: €165,-
8 kinderen: €175,-
9 kinderen: €185,-
10 kinderen: €195,-
11 kinderen: €205,-
12 kinderen: €215,-
13 kinderen: €225,-
14 kinderen: €235,-
15 kinderen: €245,-
16 kinderen: €255,-
17 kinderen: €265,-
18 kinderen: €275,-
19 kinderen: €285,-
20 kinderen: €295,-
(-€10,-/-€80,- extra kortingen op bepaalde data op aanvraag: graag per mail aanvragen: dit zijn onze standaard prijzen alleen op bepaalde data en tijden gelden er diverse kortingen)

Let op!
Prijzen zijn inclusief 21% BTW en betaling volledig achteraf naar het werkelijke aantal kids! Je betaald dus nooit teveel en geen aanbetaling!

Minder/meer kinderen ook mogelijk! Daarnaast kun je bij ons diverse luxe opties bijboeken.
Naast het standaard uitgebreide programma kun je kiezen uit:
-Extra speciale lagedrukbussen voor mooier resultaat: +€5,- eenmalig per feestje dus niet p.p.
-Extra 2e privé artiest voor dubbel zoveel begeleiding: +€15,- per artiest (vanaf ±10kids aanrader)
-Extra poncho p.p. : +€2,-
-Groter paneel jarige 60x125cm MDF 8mm of 75x115cm canvas (samen met jarige ter plekke gemaakt): +€25,-
-Extra gratis cadeautje jarige: gratis
-Extra graffitifun graffiti workshop certificaat/diploma per kind: gratis

Met diverse extra opties kleed je het kinderfeestje helemaal aan naar eigen wens! Zo kun je toch je feestje extra luxe en nog uitgebreider aankleden dan waar ook te vinden!
Graffiti kinderfeestje in Amsterdam is een aanrader!! (tofste graffiti locatie met 1000m aan graffiti walls en rondleidingen inclusief inbegrepen bij elk feestje). Ook Utrecht en Nieuwegein zijn hele leuke graffiti locaties voor een echte graffiti ervaring.

Onze feestjes gaan ten alle tijden door, ook met slecht weer! Ook bij ziekte artiesten, wij vangen elkaar op als team!
Nooit zorgen dus bij een feestje bij Graffitifun!

Wil je een graffiti kinderfeestje winnen in Amsterdam? op een unieke locatie met veel graffiti muren en kunstwerken? 
Like ons dan snel op social media! Like ons op facebook of volg ons op linkedin. 

 

Wij zijn met ons kinderfeestje Amsterdam uitgezonden als coolste feestje van dit moment door RTVUtrecht. 
Graffiti spuiten lijkt makkelijk maar is moeilijker dan het lijkt! Bij ons krijg je (meerdere) privé artiesten voor veel en optimale begeleiding!

Wij zijn gespecialiseerd in graffiti feestjes en bieden dit aan voor iedereen! 
Zoek niet verder voor dit unieke graffiti kinderfeestje!! Gegarandeerd nergens uitgebreider, aantrekkelijker en goedkoper te vinden!

Verkozen tot beste keus graffiti kinderfeestje in de Benelux! 
Hoe is dit mogelijk? Wij zijn graffiti artiesten die dit doen als hobby waardoor wij niet kijken alleen naar het financiële gedeelte maar hechten meer waarde aan: kwaliteit/zorgeloze en tofste graffiti feestjes voor de jarige en vriendjes! Ook bieden wij bij reserveren 100% garantie op doorgaan, onze klanten staan dus altijd op nr. 1 

Wij zijn al jaren op rij verkozen tot beste en uitgebreidste graffiti workshop aanbieder voor de jaren 2015-2016-2017, 2018, 2019 en 2020!!! Zie onder:
www.graffiti-aanbieders.nl

Voor de jarige hebben wij altijd gratis cadeautjes en eventueel in overleg zelfs nog een groot paneel als verassing na de workshop om het feestje top af te sluiten!!  
Zie ook al onze positieve reviews overal op internet!

Wij zien jou graag heel snel bij ons om je een toffe graffiti kinderfeestje te bezorgen met alles je vriendjes!